105 JAAR CONGO

HET 21E LUSTRUM VAN DE STUDIEVERENIGING VOOR BIOLOGIE, BIOMEDISCHE WETENSCHAPPEN EN PSYCHOBIOLOGIE

Over de commissie

Hoi, wij zijn de lustrumcommissie!

Wij gaan het komende jaar het 21e lustrum van Congo organiseren. We hebben er super veel zin in en hopen jullie allemaal daar te zien!

Commissieleden

Naam: Yulin Albers
Functie:
Voorzitter
Waar houd ik me mee bezig:
Als voorzitter houd ik het overzicht over de hele commissie. Ik overzie alle activiteiten en help de hoofden waar nodig. Verder zorg ik dat alles up to date is en zit ik alle vergaderingen voor.

Naam: Daan Hooij
Functie:
Vicevoorzitter, hoofd alumnidag en hoofd goede doel
Waar houd ik me mee bezig:
Als vicevoorzitter ondersteun ik Yulin waar het kan en notuleer ik de vergaderingen. Ook ben ik verantwoordelijk voor de alumnidag op 8 juni en zorg ik met Niek ervoor dat we zoveel mogelijk geld ophalen voor Trees for All.


Naam: Maaike de Moes
Functie:
Penningmeester
Waar houd ik me mee bezig:
Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor het financiële beheer van al onze activiteiten. Daarnaast maak ik deel uit van de merchandisinggroep, waar we werken aan het creëren van toffe merchandise!

Naam: Charlotte van der Voort
Functie: Hoofd acquisitie en hoofd opening
Waar houd ik me mee bezig: Samen met Pleun regel ik het sponsors voor alle evenementen tijdens dit lustrum. Ook probeer ik samen met de andere commissieleden de opening van het lustrum en heel veel andere leuke activiteiten te organiseren.

Naam: Pleun de Graaf
Functie: Hoofd acquisitie en andere taskforces
Waar houd ik me mee bezig: Als mede-hoofd acquisitie regel ik samen met Charlotte de sponsoring die we kunnen gebruiken om mooie evenementen tijdens het lustrum te organiseren. Verder houd ik me binnen de taskforce kroegentocht bezig met de organisatie van de kroegentocht, zoals het vinden van kroegen bijvoorbeeld.

Naam: Britt de Waal
Functie: Hoofd website, hoofd buitenexcursie en andere taskforces
Waar houd ik me mee bezig: Samen met de taskforce voor de binnenexcursie vormen wij één grote taskforce en doen wij ons best om twee hele leuke excursies voor jullie neer te zetten. Verder heb ik samen met Lara de website in elkaar gezet en zit ik nog in de taskforces voor promo en voor de sportworkshops.

Naam: Lara Smits
Functie: Hoofd website en andere taskforces
Waar houd ik me mee bezig: Als hoofd website hou ik me samen met Britt bezig met het maken van de website voor dit lustrum. We zorgen dat alle informatie erop staat en je ook via de site bij de merchandise kan en aan het goede doel kan doneren. We zorgen natuurlijk ook dat de site een leuke uitstraling heeft! Verder help ik in verschillende taskforces met het organiseren van de leuke activiteiten die eraan komen.

Naam: Melle Kiers
Functie: Hoofd promo, hoofd sportworkshops en andere taskforces
Waar houd ik me mee bezig: Bij Hoofd Promo zorg ik er samen met Britt en Pauline voor dat alle promotie rondom het lustrum en de activiteiten zo goed, leuk en duidelijk mogelijk wordt aangepakt. Hieronder vallen bijvoorbeeld onze eigen Instagrampagina, alle posters en de promotie via de officiële Congo-kanalen. Bij Hoofd Sportworkshops en de andere taskforces waar ik in zit, zorgen we ervoor dat er een prachtig lustrum wordt neergezet vol met vette activiteiten!

Naam: Mirte Verdonk
Functie: Hoofd merchandise en gala taskforce
Waar houd ik me mee bezig: Als hoofd merchandise hou ik me bezig met alles rondom de merch van dit lustrum. Daarnaast hou ik me bezig met het organiseren van het lustrumgala.

Naam: Niek Hooijmaijers
Functie: Hoofd goede doel, hoofd sluiting en andere taskforces
Waar houd ik me mee bezig: Samen met Daan regel ik het contact met het goede doel en kijken we hoe we zoveel mogelijk geld kunnen ophalen. Verder probeer ik samen met de rest van de commissie een super lustrum voor jullie te organiseren vol met leuke activiteiten.

Naam: Simson Horstman
Functie: Hoofd binnenexcursie en andere taskforces
Waar houd ik me mee bezig: Binnen de commissie houd ik mij bezig met het organiseren van verschillende activiteiten waaronder de kroegentocht en de sportworkshops. Daarnaast help ik mee met het regelen van ons eigen commissie-uitje.

Naam: Evi Rookmaaker
Functie: Hoofd gala en andere taskforces
Waar houd ik me mee bezig: Bij een lustrum hoort natuurlijk een gala en dat gaan we met de taskforce die bestaat uit Lustrumcie en Feestcie voor jullie organiseren! We regelen een mooie locatie met een feestelijke aankleding, goeie muziek en alles wat bij een gala hoort!

Naam: Pauline Zheng
Functie: Hoofd kroegentocht en andere taskforces
Waar houd ik me mee bezig: Tijdens het lustrum organiseren we een kroegentocht die speciaal is voor Congo. Verder hou ik me bezig met het creeëren van de merch en help ik bij de promo.

Naam: Soe Ameziane
Functie: Taskforce opening en gala
Waar houd ik me mee bezig: Als deel van de taskforces hou ik me vooral bezig met locaties vinden en contact opnemen, themas bedenken en eigenlijk alles wat bij een groot leuk feest organiseren hoort! Ook heb ik geholpen bij een leuke locatie vinden voor ons commissie uitje.

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag