105 JAAR CONGO

HET 21E LUSTRUM VAN DE STUDIEVERENIGING VOOR BIOLOGIE, BIOMEDISCHE WETENSCHAPPEN EN PSYCHOBIOLOGIE

Lustrumstore

Hier vind je de linkjes naar alle producten van het lustrum!

Kaartverkoop en donaties

Eindelijk is hij hier: de Almanak 2019-2024! Voor een schappelijke €5 kan je de afgelopen 5 jaar herbeleven met dit prachtige boekje. Hij wordt maar één keer gedrukt, dus weifel niet om er eentje te bemachtigen!

Tijdens het lustrum willen wij graag met onze vereniging de wereld een stukje beter maken. Daarom gaan we proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor Trees for All. Hiervoor hebben we jullie allemaal hard nodig. Doneer door op de afbeelding te klikken.

Op maandag 6 mei is het zo ver: tijdens de Sportworkshops kan je al je nog onontdekte sporttalenten eindelijk tonen aan de rest van Congo. We hebben twee niet-alledaagse sporten voor je uitgekozen en jij mag zelf kiezen aan welke je deelneemt! Je kan of tussen 13:30 en 14:30 al je freerun skills laten zien of van 15:15 tot 16:45 je in het zweet werken bij rolstoelbasketbal. Zorg dat je er snel bij bent, want er is maar beperkt plek!

Eindelijk is het zo ver, koop hier je kaartje voor de alumnidag op 8 juni. Een dag die vol in het teken van het Lustrum thema staat, jullie zijn immers de mensen die Congo hebben laten opbloeien tot wat het vandaag de dag is.

Klik snel op de afbeelding om naar de Congostore te gaan. Voor een goede registratie: https://forms.gle/RKdAY9aqHYEemYyv9

Kaartprijs: 10 euro

Merchandise

Ben jij al klaar voor deze festivalzomer? De LustrumCie helpt je een handje met het festivalpakket! In dit pakket zitten alle essentials voor een geslaagd festival: de lustrumwaaier, de lustrumfannypack en de lustrumpet. En dat allemaal voor maar €29,00!

Een studententijd bij Congo zou niet hetzelfde zijn zonder alle spelletjes die gespeeld worden tijdens de VrijMiBeau in de CK. Wil jij deze spelletjes in Congo-stijl aan al jouw vrienden leren? Dan heeft de LustrumCie voor jou het spelletjespakket! Voor maar €12,00 haal jij de lustrumdobbelstenen en de lustrumspeelkaarten al in huis!

De jaarlijkse Congotrui is dit jaar in het thema van het lustrum! Het is een zwarte hoodie met op de linkerborst het in lila geborduurde lustrum merchandise logo!

Een beige pet met het bloeiende lustrum merchandise logo in lila geborduurd op de voorkant!

Een fanny pack voorzien van 2 ritsvakjes, voorzien van het lustrum merchandise logo!

Een afsluitbare, dubbelwandige koffiebeker gemaakt van RVS en natuurlijk kurk, voorzien van het lustrum merchandise logo!

Een duurzame witte waaier gemaakt van bamboe en gerecycled plastic, voorzien van het lustrum merchandise logo!

Een stok kaarten bedrukt met de lustrum logo’s!

Een set van 6 houten dobbelstenen voorzien van het lustrumlogo!

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag